Age Of Empires Online

Η τύχη μιας αυτοκρατορίας είναι στα χέρια σου, και από την Πρωτεύουσα σου (Capital City) θα μπορείς να ενισχύεις την οικονομία σου, να ανακαλύπτεις νέες τεχνολογίες και να μπαρκάρεις σε αποστολές με σκοπό να επεκτείνεις την επιρροή σου στη Μεσόγειο.

Διαμόρφωσε όπως θέλεις την Πρωτεύουσα σου καθώς αυτή μεταμορφώνεται σε ένα κέντρο πολιτισμού που με πρωτότυπα σχέδια δημιουργεί μοναδικά κτήρια που ανοίγουν πόρτες για τον υπόλοιπο κόσμο.

Crafting (Τέχνη-Μαστόρεμα)
Τα Craft Halls μπορούν να κατασκευαστούν στην Πρωτεύουσα σου. Κάθε Craft Hall σου επιτρέπει να δημιουργείς μια ποικιλία Συμβούλων (Advisors) καθ ώς και εφόδια τα οποία θα αναβαθμίσουν διαφορετικές μονάδες στο παιχνίδι

Hunting Lodge

Αναβαθμίζει Τοξότες και άλλες βαλλιστικές μονάδες

Cavalry Hall

Αναβαθμίζει όλες τις μονάδες ιππικού
Military College
Αναβαθμίζει όλες τις μονάδες πεζικού
Engineering College
Αναβαθμίζει όλα τα πολιορκητικά όπλα καθώς και κάποια πλοία
Builder Craftsman

Builder’s Hall

Αναβαθμίζει τα κτήρια καθώς και μερικά πλοία

Craftsman’s Hall

Αναβαθμίζει Χωρικούς, Ψαράδικα και Εμπορικές Άμαξες

Grand Temple

Αναβαθμίζει τους Ιερείς
Μονάδες & Κτήρια
Για να επεκτείνετε την αυτοκρατορία σας, θα πρέπει να εγκαταστήσετε οικισμούς σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να διαλέξετε από διάφορα κτήρια ώστε να βοηθηθείτε να «πατήσετε» σε ξένες περιοχές και μπορείτε να επιλέξετε από ένα πλήθος μονάδων για να μαζέψετε υλικά, να υπερασπιστείτε τις περιοχές σας και να κατατροπώσετε τους εχθρούς σας!
Μονάδες

Scout
Οι παίκτες ξεκινούν με ένα Scout σχεδόν όλες τις αποστολές. Είναι μια σκληρή και γρήγορη μονάδα η οποία βοηθά στο να εξερευνούμε το χάρτη και να σκοτώνουμε αγρίμια όπως οι λύκοι και οι κάπροι. Δεν είναι τόσο καλός πολεμιστής αέναντι σε ληστές ή άλλες ανθρώπινες μονάδες. Προσοχή, έχετε μόνο έναν Scout για αυτό προσέξτε να τον κρατήσετε ζωντανό!

Military
Οι στρατιωτικές μονάδες υπερέχουν στο να προστατεύουν τα προκεχωρημέναφυλάκια και να επιτίθενται σε εχθρούς. Είναι αρκετά φθηνές μονάδες και μπορούμε να τις έχουμε σχετικά νωρίς στο παιχνίδι. Αυτές οι μονάδες μπορούν να δεχθούν πολλές αναβαθμίσεις οι οποίες θα δυναμώσουν πολύ τη δύναμη τους.

Villager
Η ραχοκοκαλιά κάθε χωριού, ο χωρικός κάνει όλες τις δουλειές που του αναθέτουμε. Κόβει ξύλα, μαζεύει μούρα, και χτίζει τα κτήρια που θα παράγουν το στρατό. Οι αναβαθμίσεις τους, τους επιτρέπουν να κουβαλούνε περισσότερα αγαθά, να κινούνται πιο γρήγορα και να χτίζουν γρηγορότερα

Priest
Οι Ιερείς μπορούν να μετατρέπουν εχθρικές μονάδες να «αλλαξοπιστήσουν» και μπορούν να θεραπεύουν φίλιες μονάδες. Αν ενδυναμωθούν με την ανάλογη αναβάθμιση , μπορούν να μετατρέπουν και εχθρικά κτήρια σε δικά σας, παρόλο που θα πρέπει να θυσιαστούν για να γίνει αυτό. Έστω και ένας Ιερέας μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα μιας μάχης.
Κτήρια
Barracks Στα Barracks, παράγουμε τις μονάδες του πεζικού μας. Ο κύριος όγκος των πολεμικών μας δυνάμεων προέρχεται από εδώ, καθώε επίσης και οι αναβαθμίσεις τους. Διαθέσιμος από το ξεκίνημα του παιχνιδιού είναι ο Spearman (Λογχοφόρος), μια μονάδα ιδανική να σκοτώνει αγρίμια καθώς και ληστές.
House
Τα σπίτια αυξάνουν το όριο του πληθυσμού σε κάθε αποστολή (quest). Για κάθε ένα που χτίζουμε το όριο αυξάνει κατά 5 μονάδες. Κάποιοι παίκτες χρησιμοποιούν σπίτια σαν τείχη στις βάσεις τους.

Guardtower
Οι πύργοι είναι ο τρόπος να φυλάξεις τη βάση σου ή άλλα στρατηγικά σημεία χωρίς να είναι ανάγκη να «ξοδέψεις» τις μονάδες σου για να κάνεις στρατιωτικές μονάδες. Παρόλο που είναι λίγο ακριβοί, μπορούν να αντέξουν επιθέσεις από μικρές ομάδες – ειδικά μόλις αναβαθμιστούν. Σε συνδυασμό με τείχη αποτελούν το κύριο κομμάτι της άμυνας.
Multiplayer
Co-op Player vs. Player (PvP)
Η αυτοκρατορία σου αποκτά φήμη και δύναμη, μα όχι τόσο μεγάλη για να αντιμετωπίσεις όλες τις προκλήσεις. Ησυμμαχίεςείναιτοκλειδί. Συννενιηθείτε με τους συμμάχους σας και αντιμετωπίστε τους εχθρούς σας. Μπορείτε να ολοκληρώσετε γρηγορότερα πολλές αποστολές με τους συμμάχους σας και να επωφεληθείτε από τη συμμαχία στο μέγιστο. Μερικές από τις δυσκολότερες αποστολές μπορείτε να τις ολοκληρώσετε μόνο με τη βοήθεια των φίλων σας. Μόλις ενωθείτε, τα΄τε όλοι θα υποκλιθούν στην ανωτερότητα. Είσαι στην πορεία κατάκτησης του τότε γνωστού κόσμου, αλλά διψάς και για άλλες συγκινήσεις. Δοκίμασε τον πολιτισμό σου και τη δυνατότητα σου να παίρνεις στρατηγικές αποφάσεις. Πως θα αντιμετωπίσεις άλλες, ανερχόμενες δυνάμεις;
Μπορείς να το μάθεις στο παιχνίδι εναντίων άλλων παικτών. Πολεμάς ενάντια στους εχθρούς σου, σε χάρτες που δημιουργούνται τυχαία από το παιχνίδι. Μπορείς να κερδίσεις και experience points από κάποιες PvP νίκες, από τις υπόλοιπες κερδίζεις την ικανοποίηση του να… πατήσεις τον αντίπαλο σου.
Official Age Of Empires Site

About The Author

ridergr

Όταν έκλεισε το zone ήθελα να κρατήσω ζωντανή την κοινότητα του παιχνιδιού που αγάπησα και έτσι προέκυψε το age4greeks.gr Από τότε μέχρι σήμερα, μπορεί να μην είμαι καλός παίκτης, κέρδισα όμως μέσα από την κοινότητα φίλους. Και αυτό είναι κάτι που δεν το αλλάζω με τίποτα!

Newsletter